Google URL Shortener

Google URL Shortener

Links inkorten en verkeer naar je website checken

PRO

  • Goede statistieken
  • Maakt QR-codes aan

CONTRO

  • Wij vonden ze niet

Eccellente
9

De Google URL Shortener gebruik je om weblinks in te korten. Daarnaast onthoudt de gratis software -indien je bent ingelogd via Gmail- hoeveel mensen de link bezoeken. Zo gebruik je de website voor het traceren van bezoekers vanaf een (korte) link op Twitter.

Heb je vaak ruimtegebrek in je berichten op Twitter dan is een linkverkorter reuze handig. Er zijn hiervoor veel diensten beschikbaar; bit.ly en TinyURL zijn goede voorbeelden. Net als bit.ly onthoudt goo.gl je links en het aantal malen dat iemand er op klikt.

De Google URL Shortener maakt van je links tevens een QR-code, waardoor je met mobiele apparaten na het scannen meteen naar de pagina gaat (bijvoorbeeld met Barcode Scanner). Verder vermeldt goo.gl welke browser de klikkers gebruiken en uit welk land ze afkomstig zijn. Ontvang je veel bezoeken op je links via Twitter dan offreert Google URL Shortener dus prima statistieken.

Google URL Shortener is een effectieve dienst voor het verkorten en traceren van links. De opties voor het traceren zijn prima en maken goo.gl een uitstekend instrument voor het bijhouden van verkeer via melddiensten als Twitter.

Google URL Shortener

Vai al sito

Google URL Shortener

Opinioni utenti su Google URL Shortener

Sponsorizzato×